Centrāltirgus alus atzara 1 gada jubilejas

Centrāltirgus alus atzara 1 gada jubilejas

Centrāltirgus alus atzaram apritēja 1. gads. Lai kārtīgi nosvinētu, paaicinājām draugus no restorāna Zoste un uztaisījām atmosfērisku garšas piedzīvojumu uzticamākajiem Labieša klientiem.

Vakara gaitā restorāna Zoste šefpavārs Kārlis Roberts Celms kopā ar Labieša aldari Reini Pļaviņu stāstīja un klāstīja par to kā pareizi kombinēt alu un ēdmaņu. Praktiskiem piemēriem Zoste uztaisīja īpašu ēdienkarti savienojumam ar Labieša brūvējumiem. 

Kā kārtīgām dzīrēm pieklājās, vakars tika vadīts ēdienā, dzērienos un runās, baudot neatkārtojamo Centraltirgus paviljona atmosfēru.